Hem / Lediga tjänster / Ventilationsplåtslagare sökes

Ventilationsplåtslagare sökes

Vi söker nu minst en person som vill arbeta som verkstadsarbetare i en plåtverkstad hos vår kund. Kunden tillverkar bland annat ventilationstrummor, kanaler i galv, svartplåt, rostfritt och aluminium. Detta är ett verkstadsarbete med placering södra Stockholm

Arbetsuppgifterna består bland annat av klippning, pressning och bockning av plåt. Montering av ventilationstrummor i verkstaden samt mindre lagerhantering.

Om dig

Du ska känna dig bekväm med att jobba i verkstad och som plåtslagare, du är öppen för att lära dig mer och utvecklas inom området. Social och hjälpsam, du vill dela med dig av dina kunskaper för att lyfta andra i sina roller. Viktigt med god samarbetsförmåga men även vara självgående. Hög arbetsmoral, du passar tider och ställer upp när det behövs.
 

Krav för tjänsten är att du har tidigare erfarenhet / utbildning av plåtslageri med fördel av ventilationstrummor. Har du erfarenhet och kunskaper inom svetsning är det starkt meriterande. 

Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…