Rekrytering Bygg

I Sverige byggs det mer än någonsin. Bostäder, infrastruktur, gröna satsningar från syd till nord och kommersiella fastigheter för att möta företagens efterfrågan. Alla dessa projekt sätter krav på kompetent personal. Både tjänstemän och yrkesarbetare

Rekrytering och bemanning inom byggbranshen.

Platschefer, arbetsledare, entreprenadingenjörer och kalkylatorer är exempel på kompetenser vi hjälper Bygg och Anläggningssektorn med genom våra rekryteringstjänster. Vi bemannar även byggarbetsplatser med trä, betong och anläggningspersonal.

Behöver ert företag hjälp med rekrytering av tjänstemän inom bygg & anläggningssektorn? Tveka inte att kontakta oss på nedanstående formulär.

Eller behöver ni förstärkning av yrkesarbetare till ert projekt? Oavsett om det är snickare, armerare eller anläggare – tveka inte att kontakta oss på nedanstående formulär. Vi har arbetslag som hjälper till med både bostäder, kommersiella fastigheter, infrastrukturprojekt, betongarbeten, grunder och stomme.

Hur vår rekryteringsprocess ser ut?

Alla rekryteringskonsulter på Prowork har mångårig erfarenhet av att rekrytera chefer, specialister och kvalificerad personal från just er bransch. Att vi är nischade inom bygg & anläggning ökar inte bara förståelsen för era behov, det gagnar även kandidatupplevelsen som får prata med en rekryteringskonsult som kan deras bransch.

Våra rekryteringskonsulter ansvarar och driver hela processen från start till uppföljning, vilket innebär att ni alltid har en kontaktperson som är insatt i hela processen.

I korthet ser Proworks rekryteringsprocess ut så här:

– Analys tillsammans med er.
– Framtagande av Kravprofil.
– Annonsering
– Search
– Initial scanning av kandidater
– Kvalificerade djupintervjuer
– Kandidatpresentationer
– Testbatteri
– Referenser
– Anställning
– Uppföljning

  • Platschefer / arbetsledare
  • Entreprenad- och projektingenjörer
  • Projektchefer / arbetschefer
  • Snickare / betongarbetare
  • Anläggningsarbetare
Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Lediga tjänster
6 timmar sedan

Kundservicemedarbetare sökes till Södra Stockholm

Nu letar vi efter en ny kollega som kan stärka upp vår kunds kundserviceavdelning i Länna. Vår kund är…
6 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…
6 timmar sedan

Är du en självgående betongarbetare/armerare? Se hit!

Är du en självgående och duktig betongare/armerare? Då är det dig vi söker. Vi söker nämligen duktiga och initiativtagande betongare/armerare…

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?