Hem / Lediga tjänster / Platschef – Anläggningsproduktion

Platschef – Anläggningsproduktion

Vill du vara med och forma framtidens anläggningsproduktion?
För vår kunds räkning söker vi nu en dedikerad Platschef som vill driva och utveckla spännande projekt hos JM Entreprenad.
Om du har en gedigen erfarenhet och kompetens inom arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi, samt trivs med god kommunikation och organisering, då kan du vara den Platschef vi söker! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Platschef hos JM entreprenad kommer du att vara ansvarig för att planera, leda och följa upp anläggningsproduktionen i tilldelade projekt. Detta inkluderar att säkerställa hög standard inom områden som arbetsmiljö, kvalitet, tidplan och ekonomi. Du kommer även att ha personalansvar för 3-5 yrkesarbetare, där din förmåga att inspirera och utveckla teamet kommer vara av stor betydelse.

Bakgrund och Profil:
Vi söker dig med en ingenjörs- eller högskoleutbildning alternativt tillgodosett kunskap inom produktion. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som Platschef inom anläggning och en djup förståelse för branschen. Vi värdesätter tidigare framgångsrikt ledarskap i projekt med budget på omkring 15-50 miljoner SEK. Du bör även vara vass inom Entreprenadjuridiken. 

Krav och Kompetenser:

 • Erfarenhet inom anläggningsteknik inklusive markarbete, grundläggning, vägarbete, VA och finplanering.
 • Kunskap inom arbetsmiljö och entreprenadjuridik (AMA/MER)
 • Kompetens inom ledarskap
 • Kompetens inom kostnadsuppföljning och kostnadsstyrning.
 • Allround erfarenhet inom mark och anläggning och bred kompetens.
 • Administrativ förmåga i JME:s verksamhetssystem.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är relationsorienterad, lyhörd, driven och lojal. Du har en förmåga att lösa utmaningar och problem på ett smidigt och bra sätt och ser långsiktigt på din roll hos JM Entreprenad. Struktur och ordning är viktiga principer för dig och du är skicklig med att förmedla klara och tydliga budskap.

Ytterligare krav:
B körkort
Svenska i tal och skrift

Några av förmånerna på JM Entreprenad:

 • Trygghet i att vara en del av ett familjärt bolag med pålitliga beställare och en stark ägare i ryggen.
 • Givande samarbeten med pålitliga beställare såsom kommuner och privata aktörer.
 • Tjänstebil
 • Fin orderstock med projekt i både södra och norra sidan samt centralt i Stockholm.
 • Friskvårdsbidrag
 • Förstärkt föräldralön i 12 månader
 • Försäkringspaket och möjlighet till förhöjd pension.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Platschef och vill vara en del av JM Entreprenad, så ser vi fram emot att höra från dig. Ansök nu och bli en nyckelperson i vårt framgångsrika team! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så sök redan idag. 

Alla frågor rörande tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Viktoria Janmicks på telefon: 073 506 72 31 eller mail: viktoria.janmicks@prowork.se

JM Entreprenad är en del av JM-koncernen och erbjuder en trygg och utvecklande arbetsmiljö med fokus på långsiktiga relationer och hög kvalitet.
Vi ser fram emot att välkomna dig till JM Entreprenad familjen!

 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
16 timmar sedan

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Göteborg! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen…
2 dagar sedan

Betongare med formkunskap

Vi letar efter erfarna betongare/armerare med formkunskaper och som ska kunna arbeta med avancerad formsättning. Som betongare/armerare kommer du…
2 dagar sedan

Trafikansvarig sökes omgående!

Nu söker vi en driven och serviceinriktad trafikansvarig till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…