Hem / Lediga tjänster / Självgående fälttekniker/fältreparatör

Självgående fälttekniker/fältreparatör

Resande utetekniker 
Just nu söker vi en resande fältreparatör/fälttekniker till en av våra kunder i Göteborg. För att vara passande för rollen behöver du ha intresse för teknik och mekanik samt kunskap inom hydraulik. Du kommer bli anställd som konsult hos oss på Prowork i 6 månader, därefter finns det stora möjligheter att bli anställd direkt hos kunden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är självgående, lösningsorienterad och serviceinriktad. 

Arbetsuppgifter: 
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat underhåll, reparation, service och felsökning av maskiner ute hos företagets kunder. Du kommer tillgodose kundens behov och se till att de uthyrda maskinerna hålls i drift. Arbetet innebär mycket kundkontakt och du kommer därmed vara ansiktet utåt för företaget. Du kommer även bli tilldelad en servicebil, vilket ger dig möjlighet att utgå direkt från hemmet. 

Krav

  • B-körkort
  • Kunskap inom teknik, elektronik och hydraulik
  • Svenska och engelska i tal och skrift 

Meriterande 

  • Erfarenhet av liknande tjänst

Låter detta intressant?
Sök redan idag genom att skicka in ditt CV via annonsen eller mail. 

Snabbfakta

Dela jobb:

Kontaktperson

Andra lediga tjänster
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar dagliga prover på betong/cement. Cement…
2 dagar sedan

Skickliga betongare/armerare sökes!

Är du en skicklig betongarbetare/armerare? Då är det dig vi söker! Du som söker tjänsten skall ha jobbat som…
2 dagar sedan

Provtagare inom betong/cement

Provtagare för cement/betong sökes omgående!  Vår kund söker en provtagare som blir en tillökning till deras laboratoriegrupp som tar…