Bemanning Stockholm

Är du i behov av bemanning i Stockholm? Med ett outtröttligt engagemang och en passion för att skapa långvariga relationer, strävar vi efter att matcha rätt talang med rätt uppdrag. Oavsett om du är en arbetsgivare i behov av kvalificerad personal eller en kandidat som söker nästa stora möjlighet, är vi här för att hjälpa er med framtida bemanningsbehov.

Om Prowork

Grundat med en vision om att revolutionera bemanningsbranschen, har Prowork snabbt blivit ett etablerat namn inom bland annat fastighet-, industri- och bygg-bemanning i Stockholm. Vårt engagemang för kvalitet, integritet och innovation driver oss att ständigt överträffa förväntningarna. Med en kombination av branschexpertis och en personlig touch, är vi inte bara ett bemanningsföretag – vi är din partner i framgång.

Din rekryteringspartner i Göteborg

På Prowork specialiserar vi oss på att erbjuda skräddarsydd bemanning i Stockholm inom nischade yrkesområden där vi gjort ett namn för oss själva som experter inom sektorn. Vare sig det gäller bygg & anläggning, industri & produktion, fastighet eller rental drift & skötsel, har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att säkerställa att ditt projekt eller verksamhet drivs med högsta möjliga standard. Med en djup förståelse för varje sektors unika krav och utmaningar, strävar vi efter att matcha rätt talang med rätt uppdrag, oavsett omfattning eller komplexitet. 

Vill du ha vår expertis vid er nästa bemanning i Stockholm? Hör av er, så ser vi till att komma igång så snart som möjligt!

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?​