Rekrytering Göteborg

Står du och ditt företag inför en rekrytering i Göteborg? Att hitta rätt person för rätt position har aldrig varit så viktigt som det är idag. På Prowork förstår vi betydelsen av att skapa välbalanserade arbetsrelationer genom att lyssna på både uppdragsgivare och kandidater. Vi hjälper företag med rekrytering i Göteborg, där vi ser till att hitta de bästa talangerna för deras organisationer. Med vår erfarenhet inom olika områden kan vi stödja er inom industri, lager, logistik, rental samt bygg och anläggning.

Tjänster för rekrytering i Göteborg

Vår avdelning för bemanning och rekrytering i Göteborg är dedikerad till att matcha våra kunders behov med rätt kompetens. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom både yrkesarbetare och tjänstemän. På yrkesarbetarsidan kan vi tillhandahålla kompetenta personer inom områden som elektronikmontörer, mekaniker, chaufförer, förvaltare och trädgårdskunnig personal. Inom tjänstemannasidan kan vi hjälpa till med rekrytering av produktionschefer, arbetsledare, säljare och kalkylatorer, bland annat.

 

Vi på Prowork i Göteborg är stolta över att kunna bidra med vår kompetens inom bygg och anläggning till projekt runt om i hela Sverige. Vi har en dedikerad avdelning som kan förse er med erfaren personal inom områden som formsnickare, snickare, armerare/betongare och markanläggare. Utöver detta erbjuder vi också logistik/flaggvakter, kran- och maskinförare för byggarbetsplatser. Vår personal är välutrustad och har nödvändig utbildning för att möta kompetensbehoven inom byggsektorn.

 

Inom ramen för rekrytering i Göteborg använder vi oss av noggrann analys och expertis för att identifiera lämpliga kandidater som matchar era behov. Vi kombinerar traditionella och moderna metoder för att nå ut till en bred talangpool. Vårt mål är att leverera snabba och effektiva resultat, och vi stöttar er genom hela processen tills den perfekta kandidaten är på plats.

Proworks kontor i Göteborg

Vårt kontor i Göteborg är beläget i Olskroken på Kobbarnas väg, med lättillgängliga knytpunkter till stadens alla kanter. Vi är ett växande team av dedikerade kollegor som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens för deras organisationer. Vi strävar efter att vara en helhetsleverantör inom bemanning och rekrytering, och vårt fokus ligger på att bemanna och rekrytera både yrkesarbetare och tjänstemän baserat på era önskemål och behov.

Din rekryteringspartner i Göteborg

Som ett etablerat rekryteringsföretag i Göteborg är vi på Prowork stolta över våra långvariga partnerskap. Vi arbetar engagerat och i en öppen arbetsmiljö för att bistå er med rekryteringsprocesser inom olika yrken och branscher. Vi agerar som er samarbetspartner och stödjer er genom varje steg i rekryteringsprocessen, från behovsanalys och kravspecifikation till val av lämplig kandidat och efterföljande uppföljning.

Om ni behöver professionell hjälp med rekrytering i Göteborg, tveka inte att kontakta oss på Prowork. Vi ser fram emot att hjälpa er att hitta rätt kompetens för era organisationer.

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Lediga tjänster
1 dag sedan

Truckkörande lagerarbetare sökes

Vi söker nu flera duktiga lagermedarbetare till vår kund verksamma inom bygghandel i de södra av Stockholm.  I rollen…
2 dagar sedan

Vi söker duktiga murare

Vi letar efter skolade murare med minst några års dokumenterad erfarenhet och goda referenser. Du som söker kommer att…
2 dagar sedan

Maskinförare sökes för kommande uppdrag!

Lösningsorienterad maskinförare sökes för kommande uppdrag!  Vi söker dig som är arbetsvillig och tycker om ett fysiskt arbete med…

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?​