Rekrytering Malmö

Söker du och ditt företag efter rekrytering i Malmö? Att hitta rätt person för rätt position är av stor vikt idag, och hos Prowork förstår vi betydelsen av att skapa välbalanserade arbetsrelationer. Genom att lyssna på både uppdragsgivare och kandidater hjälper vi företag att hitta de bästa talangerna för deras organisationer. Sedan Prowork grundades för 10 år sedan har vi framgångsrikt rekryterat unika ledare och kvalificerade nyckelpersoner inom olika branscher såsom industri, fastighet, rental, drift & skötsel samt bygg och anläggning.

Typer av rekrytering i Malmö

Vår avdelning för bemanning och rekrytering i Malmö är dedikerad till att fokusera på olika områden såsom industri, fastighet, rental och drift & skötsel. Vårt engagerade team arbetar oförtröttligt för att uppfylla våra kunders behov genom att matcha dem med rätt kompetens. Inom bemanning och rekrytering i Malmö erbjuder vi en rad olika tjänster på tjänstemannasidan, exempelvis produktionschefer, arbetsledare, säljare och kalkylatorer. Utöver detta har vi även ett brett utbud av yrkesarbetare inom områden såsom elektronikmontörer, mekaniker, chaufförer, förvaltare och trädgårdskunnig personal.

 

Med fokus på Malmö-regionen bidrar vår avdelning för bygg och anläggning med nödvändig kompetens till olika byggarbetsplatser. Vi är stolta över att ha över 290 yrkesarbetare anställda över hela Sverige inom områden som formsnickare, snickare, armerare/betongare och markanläggare. Vi tillhandahåller också tjänster inom logistik/flaggvakter samt kran- och maskinförare för våra kunders byggarbetsplatser. Vår personal är välutrustad med varselkläder, adekvat försäkringsskydd och nödvändig utbildning för att möta kompetensbehoven inom byggsektorn.

 

Inom ramen för bemanning och rekrytering i Malmö använder vi oss av noggrann analys och expertis för att identifiera lämpliga kandidater som matchar dina behov. Vi kombinerar traditionella och moderna metoder för att nå ut till en bred talangpool. Vårt mål är att leverera snabba och effektiva resultat, och vi stöttar dig genom hela processen tills den perfekta kandidaten är på plats.

Proworks kontor i Malmö

Vårt kontor i Malmö, beläget på Östra Varvsgatan 2, fungerar som Proworks centrala kontor för regionen. Sedan etableringen har vi glädjen att vara en del av en växande och dynamisk arbetsmiljö. Våra moderna och trivsamma lokaler rymmer tre dedikerade medarbetare – Jerry Stenberg, Mattias Johansson och Elise Ahlberz – som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens för deras organisationer.

Ditt rekryteringsföretag i Malmö

Som ett väletablerat rekryteringsföretag i Malmö ser vi på Prowork värdet av långvariga partnerskap. Vi arbetar engagerat och i en öppen arbetsmiljö för att bistå med rekryteringsprocesser som sträcker sig över alla möjliga yrken inom bygg, fastighet, produktion och industri. Vi agerar som er samarbetspartner och stödjer er genom varje steg i rekryteringsprocessen, från behovsanalys och kravspecifikation till val av lämplig kandidat och efterföljande uppföljning. Behöver du professionell hjälp med rekrytering i Malmö? Kontakta oss på Prowork, så hjälper vi er vidare!

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Lediga tjänster
18 timmar sedan

Säsongsjobb Grönyteskötsel

Välkommen att jobba säsong med oss på Prowork i Göteborg! Vi söker personal med erfarenhet av grönyteskötsel för säsongen…
2 dagar sedan

Betongare med formkunskap

Vi letar efter erfarna betongare/armerare med formkunskaper och som ska kunna arbeta med avancerad formsättning. Som betongare/armerare kommer du…
2 dagar sedan

Trafikansvarig sökes omgående!

Nu söker vi en driven och serviceinriktad trafikansvarig till en av våra kunder i Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag på…

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?​