Rekrytering Stockholm

Står du och ditt företag inför en rekrytering i Stockholm? Att hitta rätt person för rätt position har aldrig varit så viktigt som det är idag. På Prowork förstår vi betydelsen av att skapa välbalanserade arbetsrelationer genom att lyssna på både uppdragsgivare och kandidater. Vi hjälper företag med rekrytering i Stockholm, där vi ser till att hitta de bästa talangerna för deras organisationer. Med över 25 års erfarenhet har vi framgångsrikt rekryterat unika ledare och kvalificerade nyckelpersoner inom områden som industri, fastighet, rental, drift & skötsel samt bygg och anläggning.

Typer av rekrytering i Stockholm?

Vår avdelning för bemanning och rekrytering i Stockholm fokuserar på industri, fastighet, rental och drift & skötsel, och drivs av ett engagerat team. Teamet arbetar outtröttligt för att uppfylla våra kunders behov genom att matcha dem med rätt kompetens. I vår roll inom bemanning och rekrytering i Stockholm tillhandahåller vi en rad olika tjänster på tjänstemannasidan, såsom produktionschefer, arbetsledare, säljare och kalkylatorer. Utöver detta erbjuder vi också ett brett utbud av yrkesarbetare inom områden som elektronikmontörer, mekaniker, chaufförer, förvaltare och trädgårdskunnig personal.

 

Med ett geografiskt fokus på Stockholm/Mälardalen, bidrar vår avdelning för bygg och anläggning med nödvändig kompetens till byggarbetsplatser. Vi är stolta över att ha över 290 yrkesarbetare anställda över hela Sverige inom områden som formsnickare, snickare, armerare/betongare och markanläggare. Vi tillhandahåller också tjänster inom logistik/flaggvakter, kran- och maskinförare för våra kunders byggarbetsplatser. Vår personal är välutrustad med varselkläder, adekvat försäkringsskydd och nödvändiga utbildningar för att möta kompetensbehoven inom byggsektorn.

 

Inom ramen för bemanning och rekrytering i Stockholm använder vi oss av noggrann analys och expertis för att identifiera lämpliga kandidater som matchar dina behov. Vi kombinerar traditionella och moderna metoder för att nå ut till en bred talangpool. Vårt mål är att leverera snabba och effektiva resultat, och vi stöttar dig genom hela processen tills den perfekta kandidaten är på plats.

Proworks huvudkontor

Vårt Stockholmskontor, som också fungerar som Proworks huvudkontor, är beläget i Solna, precis bredvid E4:an. Sedan vår etablering sommaren 2022 har vi glädjen att vara en del av en växande och dynamisk arbetsmiljö. Våra moderna och trivsamma lokaler rymmer 14 medarbetare som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens för deras organisationer.

Ditt rekryteringsföretag i Stockholm

Som ett väletablerat rekryteringsföretag i Stockholm, ser vi på Prowork värdet av långvariga partnerskap. Vi arbetar engagerat och i en öppen arbetsmiljö, för att bistå med rekryteringsprocesser som sträcker sig över alla möjliga yrken inom bygg, fastighet, produktion och industri. Vi agerar som er samarbetspartner och stödjer er genom varje steg i rekryteringsprocessen, från behovsanalys och kravspecifikation till val av lämplig kandidat och efterföljande uppföljning. Behöver du professionell hjälp med rekrytering i Stockholm? Hör av dig till oss, så hjälper vi er vidare!

Funderar ni på att anställa eller hyra in personal?
Kontakta oss och låt oss tillsammans hitta rätt rekryteringskonsult för ert bolag. Hos oss får du en kontaktperson genom hela processen. Vilket underlättar för er som kund. Ni vet alltid vem ni ska ringa och vi vet vad ni efterfrågar.
Lediga tjänster
2 dagar sedan

Talent Manager Göteborg

Nu söker vi en driven Talent Manager till vårt kontor i Göteborg! Prowork är ett kompetensföretag specialiserat mot industrin,…
4 dagar sedan

Nu söker vi en Besiktningstekniker

Nu har vi nöjet att rekrytera en besiktningstekniker till Disab i Eslöv. För att lyckas i rollen ser vi…
5 dagar sedan

Lösningsorienterad fastighetstekniker

Vill du arbeta för ett innovativt och expanderande företag i en mångsidig roll där varje dag är annorlunda? Letar…

Jag har anlitat Jimmy i några rekryteringar och han har alltid levererat enligt önskemål. Vårt samarbete fungerar alldeles utmärkt och Jimmys lyhördhet samt erfarenhet är något som jag uppskattar mycket. Jag kommer att anlita Jimmy även i nästa rekrytering som troligen blir ganska snart.

Kalle Bandh Avdelningschef WSP Terrasond

Jag har både rekryterats samt rekryterat via Cecilia och Prowork och har bara gott att säga om dem. Genomgående proffsig organisation som levererar väldigt bra kandidater

Marcus Albrektsson Säljare på Arema Rental

Det engagemang som Cecilia visade i min rekrytering med ständiga återkopplingar och ett oerhört driv är ingenting man stöter på varje dag, och med dem orden så vill man alltid rekommendera någonting som är bra vidare!

Sebastian Platschef YIT

Vad säger våra kandidater och våra kunder om Prowork?​